Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوروزی با اشاره به این که طرح نوسازی و بهسازی بافت پیرامونی حرم رضوی هم چنان بلاتکلیف است، گفت: سرمایه‌گذاران و ساکنان آن در بلاتکلیفی هستند؛ کشمکش بر سر واگذاری و تفویض اختیارات در خصوص بازنگری طرح به استان نیز ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «احمد نوروزی» امروز سه‌شنبه(11 شهریور) در جمع خبرنگاران گفت: در ابتدای دوره فعالیت شورای پنجم شهر مشهد، وضعیت نابسامان منطقه ثامن متاثر از اجرای ناهمگون و بی‌نظم، منجر به اعتراضاتی شده‌ بود؛ طولانی‌شدن فرایند اجرای طرح نوسازی و بهسازی بافت پیرامونی حرم رضوی در ۲۵ سال گذشته و ثبت کمتر از ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی اعتراض ساکنان، کسبه و زائران را به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: حفظ و ارتقای میراث معنوی و هویت تاریخی شهر مشهد نخستین اولویت شورا بود که از طریق تهیه طرح و آغاز عملیات مرمت و بازسازی بازار فرش، بازار سرشور، سرای عزیزالله اف و خرید خانه پریشانی به آن جامه عمل پوشاند؛ مدیریت شهری در پنجمین دوره فعالیت شورای اسلامی تلاش فراوانی کرد ولی همچنان تقابل بزرگی با سازمان‌ها و نهادهای ذی‌ربط برای مسئولیت ‌پذیرکردن آنها در مقابل تعهدات و انتظاراتی که ایجاد کرده‌اند وجود دارد.

 

وی ادامه داد: شورای پنجم به اجرای زیرساخت های منطقه توجه جدی داشت و تحقق ۱۴.۸ درصدی پیشرفت فیزیکی در اجرای فضاهای عمومی طرح در ۳۰ ماه و افزایش فضای سبز منطقه برابر با تمام دوره اجرای طرح گواه این ادعا می باشد؛ مدیریت شهری مشهد در این دوره، جلب مشارکت مالکان در نوسازی و بهسازی بافت را در دستور کار قرارداد و دفاتر تسهیل گری در ۹ محله منطقه ثامن مستقر شد تا بهسازی و بازآفرینی بافت های ناکارآمد این منطقه سرعت گیرد.

 

نوروزی گفت: اجرای طرح ناقص و ناهمگون فعلی، صرف‌نظر از آسیب به اعتماد عمومی و خروج سرمایه‌گذاران، خسارات فراوانی به بارآورده که منابعی هم برای جبران آنها وجود ندارد؛ از ابتدا مکانیزم اجرایی جلب مشارکت مالکان و ماندگاری ساکنان در بافت پیرامونی باید به بحث گذاشته می‌شد و به‌ جای پرداختن به گذشته باید با نگاه به آینده، برای یافتن راه حل معضلات برنامه‌ریزی کرد.

 

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: آبان پارسال استاندار خراسان رضوی اعلام کرد که نقشه راه بازسازی بافت پیرامون حرم مطهر رضوی مورد توافق وزارت راه و شهرسازی و شهرداری مشهد قرار گرفته‌ است؛ قرار بود وزارت راه و شهرسازی و شهرداری مشهد به صورت مشترک تا پایان سال ۹۸ طرح تفصیلی جدید را در شورای عالی شهرسازی و معماری به تصویب برسانند اما شورای عالی شهرسازی خود به صورت مستقیم به این موضوع ورود کرد؛ این اقدام اعتراض شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد را به دنبال داشت.

 

وی تصریح کرد: سرمایه‌گذاران و ساکنان در این منطقه بلاتکلیف هستند؛ کشمکش بر سر واگذاری و تفویض اختیارات در خصوص بازنگری طرح به استان نیز ادامه دارد؛ هم چنین الزام وزارت راه وشهرسازی به رعایت قانون در فرایند تهیه و تصویب طرح‌های تفصیلی، به رسمیت شناختن اختیارات مدیریت استانی و محلی، بازگشت روند اصلاح و بازنگری طرح تفصیلی بافت پیرامون حرم مطهر رضوی برمدار قانون و منطق، اصلاح شیوه‌نامه‌های موجود که موجب تغییر، تحدید و نادیده گرفتن حقوق مالکانه موجود در طرح‌شده و تبعات جبران‌ناپذیر قضایی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی به همراه داشته از دیگر موضوعاتی است که باید موردتوجه قرار گیرد.

 

 

پایان پیام/540

منبع: شبستان

کلیدواژه: طرح نوسازی و بهسازی بافت پیرامونی حرم رضوی شورای پنجم شهر مشهد احمد نوروزی وزارت راه و شهرسازی شهرداری مشهد نوسازی و بهسازی بافت بافت پیرامونی شورای اسلامی شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۳۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعزام ۸۰ نفر از خادمیاران و جوانان بهادران به مشهد مقدس

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، در آستانه دهه کرامت ۸۰ نفر از خادمیاران و جوانان روستا‌های دهستان بهادران به مشهد مقدس اعزام شدند تا بمدت ۴ روز در چایخانه حرم رضوی برای زائران خدمت کنند.


کار تهیه نوشیدنی و خوراکی‌های لازم ، طبخ و توزیع بر عهده خادمیاران و بانیان خیر است، در این مرحله جوانان با حضور در چایخانه جوار باغ رضوان حرم رضوی در شیفت‌های کاری به زائران امام رضا خدمات ارائه می‌کنند.

 
گفتنی است ۴ چایخانه در چهارگوشه حرم رضوی است تا زائران خاطرات خوشی را برای خود ثبت کنند.

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۰ متر جدول‌گذاری در منطقه بافت تاریخی اراک
  • حال و هوای مشهد و حرم مطهر رضوی در یک روز بارانی
  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • چرا مشوق‌های نوسازی در شهرداری‌های استان یزد خاک می‌خورد؟
  • ۱۱۰هزار مدرسۀ آسیب‌دیده در کشور سال ۱۴۰۳ نوسازی می‌شود
  • نوسازی مجموعه ورزشی فجر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • اعزام ۸۰ نفر از خادمیاران و جوانان بهادران به مشهد مقدس
  • ترمیم آسفالت و بهسازی کمربندی های شمالی و جنوبی اراک
  • بهسازی و توسعه بوستان‌های منطقه ۵ قم