Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر ابراهیم رئیسی شامگاه پنجشنبه در نشست با خبرنگاران در مشهد گفت: کاری که دانشمندان ایرانی با زحمت انجام می‌دهند، استاندارد و قابل عرضه در دنیا و قابل رقابت با محصولاتی است که در جهان تولید می‌شود.

او گفت: نباید تسلیم کسانی شویم که نمی‌خواهند حاصل تلاش دانشمندان ایرانی به دنیا عرضه شود؛ باید این فضا را بشکنیم و با قدرت پیش برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: جمهوری اسلامی نسبت به عزیزان افغانستانی احساس مسئولیت می‌کند، برخلاف اروپایی ها که مسئله افغانستان را فقط برای امیال و خواسته های سیاسی خود دنبال می کنند.

او گفت: امروز آنچه در داخل افغانستان مهم است شکل گرفتن حاکمیت فراگیر در این کشور با حضور همه گروهها و اقوام است .

رئیس جمهور گفت: تحصیل، نحوه زندگی و اشتغال این اتباع برای ما مهم است و باید دنبال شود لذا پیش بینی کردیم ساز و کار و مرکزی به عنوان سازمان مهاجرین شکل بگیرد و دفاتری نیز از آن سازمان در خراسان رضوی و دیگر استانها کار دفتر مرکزی درتهران را دنبال کند.

او گفت: اداره اتباع در وزارت کشور و استانداری ها به عنوان سازمانی برای پیگیری کار اتباع افغانستان کافی نیست، این عزیزان مسلمان و متدین هستند و مشکلات آنان را باید مشکلات خودمان در نظر بگیریم.

حمایت از تولیدات داخلی در کنار نظارت بر بازار

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: اگر ما جلوی واردات بی رویه را گرفتیم و به تولید فناورانه داخل میدان دادیم باید قیمت گذاری را کنترل کنیم تا به مردم اجحاف نشود.

رئیس جمهور گفت: از سازمان‌هایی که در این رابطه مسئوليت دارند، سازمان حمایت از حقوق تولیدکننده و مصرف کننده در وزارت صنعت، معدن و تجارت است، این نهادها وظیفه دارند میزان ارزش کالای تولید را مشخص کرده و میزان سود فروشندگان را نیز برای حق العمل کاری در نظر بگیرند.

او گفت: اگر بازار رها شود تا تولید کننده به هر میزانی که بخواهند کالای خود را به هر قیمت بفروشد، قابل قبول نیست، دولت نباید اجازه دهد به مردم اجحاف شود، البته اگر تولید به میزان کافی باشد تا بتواند مصرف را به شکل کامل پوشش دهد عرضه و تقاضا می تواند قیمت را تنظیم کند.

در موضوع بافت پیرامون حرم رضوی به استاندار اختیارات داده می شود

رئیس جمهور همچنین گفت: یکی از زیرساختهایی که تحقق آن می تواند زیارت در مشهد را تسهیل کند، بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی است، مسائل ساماندهی این بافت در سال های گذشته نیز مورد توجه بوده است.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: برای رفع این مسئله به دنبال دادن اختیارات بیشتر به استاندار خراسان رضوی با تشکیل کارگروه های لازم برای بافت پیرامونی هستیم.

او گفت: مسئله مشارکت مردم و حضور آنها و نقش دادن مردم در بحث بافت پیرامونی بسیار مهم است، در گذشته کارهایی در این رابطه انجام شده اما مردم چنان که باید مورد توجه قرار نگرفته و مردم نسبت به برخی کارها اعتراض داشتند، چراکه به اندازه لازم به آنها در باب بافت پیرامونی نقش داده نشده است.

رئیس جمهور گفت: امسال رهبر معظم انقلاب سال را «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی» نامگذاری کرده اند از طرفی استان خراسان رضوی پارک های علم و فناوری خوبی دارد که اگر برای توسعه کمی و کیفی آنها برنامه ریزی شود می تواند در توسعه اشتغال نقش داشته باشد.

او گفت: راه مقابله با حاشیه نشینی در مشهد و دیگر شهرهای مهاجر پذیر را تقویت اقتصاد روستا است و دولت در روستاها آب، برق، جاده و خانه بهداشت داده اماباید دید چرا باز هم روستایی به حاشیه شهر می آید، علت این است که کار کشاورزی در روستا صرف نمی کند.

رئیس جمهور و تعدادی از اعضای هیات دولت چهارشنبه دهم فروردین ۱۴۰۱ در نخستین سفر استانی خود در سال جدید وارد استان خراسان رضوی شدند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: افغانستان ابراهیم رئیسی اشتغال تولیدات داخلی اشتغال آفرینی دانش بنیان بافت پیرامونی خراسان رضوی او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۸۶۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با پزشکی ترمیمی

به گزارش همشهری آنلاین، پزشکی ترمیمی از چند رویکرد اصلی برای درمان بیماری‌ها استفاده می‌کند که شامل این موارد می‌شوند:

یک - مهندسی بافت: این رویکرد شامل استفاده از سلول‌ها و مواد برای ایجاد بافت‌ها یا اندام‌های جدید است. از مهندسی بافت می‌توان برای ایجاد پیوند پوست، دریچه‌های قلب و حتی رگ‌های خونی استفاده کرد.

میلیون‌ها بیمار با نوعی از وسایل مهندسی بافت درمان شده‌اند، اما این رشته در مراحل ابتدایی خود است و موفقیت‌های اولیه عمدتاً در بازسازی بافت نرم بوده‌اند.

دو- سلول درمانی: این رویکرد شامل تزریق سلول‌های سالم به بدن برای ترمیم یا جایگزینی سلول‌های آسیب‌دیده است. سلول درمانی برای درمان بیماری‌های گوناگونی ازجمله سرطان، بیماری قلبی و دیابت استفاده می‌شود.

میلیون‌ها سلول بنیادی بالغ در بدن هر انسان یافت می‌شود. بدن ما از سلول‌های بنیادی به عنوان یکی از راه‌های ترمیم خود استفاده می‌کند. مطالعات نشان داده‌اند که اگر سلول‌های بنیادی بالغ برداشته‌شده و سپس در محل بافت بیمار یا آسیب‌دیده تزریق شوند، در شرایط مناسب بازسازی بافت امکان‌پذیر است.

این سلول‌ها را می‌توان از خون، چربی، مغز استخوان، پالپ دندان، ماهیچه‌های اسکلتی و سایر منابع جمع‌آوری کرد.

خون بند ناف منبع دیگری از سلول‌های بنیادی بالغ را فراهم می‌کند.

سه- ژن‌درمانی: این رویکرد شامل وارد کردن ژن به سلول‌ها برای درمان بیماری است. ژن‌درمانی هنوز در مراحل اولیه توسعه است، اما بالقوه می‌توان برای درمان طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها ازجمله اختلالات ژنتیکی و سرطان به کار برده شود.

چهار- دستگاه‌های پزشکی و اندام‌های مصنوعی: اگر اندام شما خیلی ازکارافتاده است و نیاز به تعویض دارد، پزشکان معمولاً پیوند عضو را توصیه می‌کنند. اما یافتن اهداکنندگان عضوی که مناسب هستند دشوار باشد و اغلب زمان زیادی می‌برد. در حالی که ممکن است زمان زیادی در اختیار بیمار نباشد.

در این موارد، پزشکی ترمیمی از مهندسی و رباتیک برای ارائه فناوری‌ها و ماشین‌هایی برای حمایت از اندام‌های ازکارافتاده استفاده می‌کند. به‌عنوان‌مثال، پزشک شما می‌تواند یک دستگاه کمک بطنی (VAD) (پمپ قلب) را در بدن قرار دهد.

تاثیرات پزشکی ترمیمی بر درمان‌های آینده

پزشکی ترمیمی با استفاده از این راهبردها می‌تواند در آینده این تأثیرات را در درمان‌ها ایجاد کند:

بازسازی بافت‌ها و اندام‌ها: یکی از امیدوارکننده‌ترین کاربردهای پزشکی ترمیمی توانایی بازسازی یا مهندسی بافت‌ها و اندام‌ها برای پیوند است. این به طور بالقوه می‌تواند کمبود اندام‌های اهداکننده را برطرف کند و نیاز به داروهای سرکوب‌کننده سیستم ایمنی پس از پیوند را کاهش دهد، زیرا اندام‌های بازسازی‌شده از سلول‌های خود بیمار به دست می‌آیند

سلول درمانی: پزشکی ترمیمی از سلول‌های بنیادی و سایر سلول‌های تخصصی برای درمان بیماری‌ها و آسیب‌های گوناگون استفاده می‌کند. به عنوان مثال، از سلول‌های بنیادی می‌توان برای بازسازی ماهیچه‌های آسیب‌دیده قلب پس از حمله قلبی، ترمیم آسیب‌های نخاعی یا درمان بیماری‌های خودایمنی مانند ام‌اس و دیابت نوع 1 استفاده کرد.

ژن‌درمانی: پزشکی ترمیمی همچنین می‌تواند از استفاده از شیوه‌های ژن‌درمانی برای اصلاح یا ترمیم ژن‌های معیوب مسئول اختلالات ژنتیکی استفاده کند و به‌این‌ترتیب منجر به ایجاد درمان‌های جدیدی برای بیماری‌هایی مانند فیبروز کیستیک، هموفیلی و برخی سرطان‌های ارثی شود.

پزشکی شخصی‌ شده: رویکردهای پزشکی ترمیمی را می‌توان برای بیماران منفرد طراحی کرد و از سلول‌ها و اطلاعات ژنتیکی خود آنها استفاده کرد. این کار می‌تواند منجر به ایجاد درمان‌های شخصی‌تر و مؤثرتر با عوارض جانبی کمتر شود.

بهبود زخم و ترمیم بافت: روش‌های پزشکی ترمیمی می‌توانند روند بهبود زخم و ترمیم بافت را تسریع کنند. به عنوان مثال، درمان با سلول‌های بنیادی یا داربست‌های بیومتریال (مواد زیستی) می‌تواند برای تقویت بازسازی پوست، استخوان یا غضروف پس از جراحات یا سوختگی استفاده شود.

مدل‌سازی بیماری و ساخت دارو: سلول‌های بنیادی و سایر شیوه‌های پزشکی ترمیمی را می‌توان برای ایجاد مدل‌های بافت انسانی برای مطالعه فرآیندهای بیماری و آزمایش داروهای جدید مورد استفاده قرار داد. این کار به طور بالقوه ساخت داروهای جدید را تسریع می‌کند و نیاز به آزمایش حیوانی را کاهش می‌دهد.

کد خبر 849840 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم مجله مفاهیم پزشکی پزشکی

دیگر خبرها

  • استانداری قم : اگر خبر تصویب بودجه برای استقبال از رئیسی توسط شهرداری قم صحت دارد، از شورای شهر می‌خواهیم که این مصوبه را لغو کند
  • تشریح برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان/ نصف جهان رنگ و بوی رضوی به خود می‌گیرد
  • تشریح برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان/ نصف جهان رنگ و بوی ضوی به خود می‌گیرد
  • آشنایی با پزشکی ترمیمی
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران
  • آمادگی تمام تجهیزات اخذ رأی در ۵ شهرستان‌ مازندران
  • آمادگی تمام تجهیزات اخذ رأی در پنج شهرستان‌ مازندران
  • آمادگی تمام تجهیزات اخذ رأی در پنج شهرستان‌های مازندران
  • ایران در رتبه چهارم تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی
  • رتبه چهارم ایران در تولید علم دنیا در حوزه گیاهان دارویی